Aktuális csoportok

Aktuális Csoportok

Indulatok az Anyaságban Művészetterápiás Önismereti Baba-mama csoport

OFFLINE ÉS ONLINE CSOPORT EGYARÁNT!

Benned is dúlnak néha az indulatok Anyaként?

Tudom, hogy erről nagyon nehéz beszélni, mert azt gondolod, hogy elfogadhatatlan, ha egy Anya indulatos és végképp, ha ezt a kisgyermekes mindennapokban éli meg.
Pedig mindannyian tudjuk, hogy néha igazán idegörlő helyzetekben kell helyt állnunk és borzasztóan nehéz hideg fejjel maradni.Emberek vagyunk. Érző lények.Természetes, hogy néha, vagy az intenzív Anyai évek alatt gyakrabban kiborulunk.

⚜ Mit is lehet tenni ilyenkor? ⚜

Édesanyákat támogató szakemberként azt gondolom, hogy a legértékesebb az út az önismeret. Annak felkutatása, hogy melyek azok az érzések, élmények, szükségletek, amelyek az indulataink mögött húzódnak.Hiszem, hogy az önmagunk felé irányuló elfogadó figyelem a nyitja az örömteli Anyaságnak.

⚜ Hogyan is segíthetek Neked ezen az úton? ⚜

Az Indulatok az Anyaságban egy olyan 12 héten át tartó intenzív önismereti utazását, amelyben hétről-hétre dolgozunk az érzéseinkkel, indulatainkkal.A csoporton megismerjük Anyaságunk jelentősebb érzéseit, dolgozunk az őket övező testérzetekkel. A nehezebb érzések mögött pedig kutatjuk majd a szükségleteket, amelyek mentén megfogalmazzuk azokat az Én-üzeneteket, amelyek segítenek majd a mindennapokban.

Megkezdődött az jelentkezés a 2023-as őszi OFFLINE ÉS ONLINE csoportra!

INDULÁS: Szeptember 19. (OFFLINE-PERINATUS ALAPÍTVÁNY) Szeptember 21.(ONLINE-ZOOM)

A 12 találkozás alkalmával művészetterápiás módszerekkel, értékes alkotási folyamatokkal találkozhattok. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen a részvételhez semmilyen művészeti előképzettség nem szükséges!

A csoport minimum 5 maximum 8 fő részvételével indul. Elköteleződést igényel, az alkalmak külön nem látogathatóak. Az OFFLINE találkozásokra 12 egymást követő héten kerül majd sor keddi napokon 9:15-11.15 között a Perinatus Alapítványban. Az ONLINE csoport találkozóira csütörtökönként kerül sor 9:00-11.00 között ZOOM programon.

⚜ Miről is szól majd a csoport? ⚜

1⃣. téma- Érzésvilág és TestÉrzet témájú művészetterápiás feladatok, alkotások készítése. Eszközeink az első hetekben a filctoll és a pasztel kréta lesz.

2⃣. téma- Az Indulatok és a mögöttük meghúzódó Szükségeletek kerülnek fókuszunkba. Festeni fogunk, mély és intenzív színekkel és a képi megjelenítés mellett ekkor már szavakba is foglaljuk az érzéseket, megkeressük az igazán megtartó belső üzeneteket!

3⃣. téma- Az Indultos helyzetek kibontása történik az utolsó hónapban, amikor a megtett önismereti út összegzésével, a megszerzett ismeretekkel felvértezve nézünk rá az aktuális nehéz helyzetekre.

⚜ ALKOTÓBOXOS ONLINE CSOPORT⚜

A témák feldolgozásában alkotás fókuszú művészetterápiás feladatok és eszközök lesznek majd segítségedre, amelyek a csoport kezdete előtt egy mesés dobozban érkeznek az otthonodba. A témákról, feladatokról egy zárt, kiscsoportos közösségben beszélgetünk majd, ahol kendőzetlenül, filterek nélkül beszélhetsz élményeidről, érzéseidről. Az Alkotóbox minden szükséges eszközt tartalmaz, amely a 12 hetes folyamat során segít téged az úton. Találsz benne egy mesés ALKOTÓNAPLÓT, amelynek lapjait magad töltheted meg gondolatokkal, képekkel, firkákkal.

Az Alkotóbox ingyenesen érkezik hozzád a csoport kezdete előtt!

Kukkants be az előző évek Alkotóboxaiba!

Mi lesz még a Tiéd?
⚜ kreatív, alkotásos feladatok, festés, rajzolás, montázsolás (amihez nem kell művésznek lenned)
⚜ nagy beszélgetések
⚜ rengeteg együttérzés, közös sóhaly és egy igazi sorsközösségAhol végre kimondhatóvá válnak a nehéz érzések, ahol senki nem ítél el azért, amit Anyaként átélsz!

Részvételi díj: 2 X 48 000 Ft.
Az első részlet befizetésével biztosíthatod a helyed, a második részlet a 3. alkalommal fizetendő.

A helyed biztosításához itt tudod rendezni az első részletet:
A Személyes/ OFFLINE csoportba szeretnék menni!

Az ONLINE Alkotóboxos csoportra jelentkezek

Amennyiben magas számodra a részvételi díj, de nagyon szeretnél részt venni a csoporton, úgy feltétlen keress meg, hogy megtaláljuk a számodra is megfelelő megoldást!

Nagyon várlak benneteket!

Juci

Békére lelni - Művészetterápiás Szülésélmény-feldolgozó csoport

? Szeretnél Te is békére lelni a szülésed történetével kapcsolatban?

?Nehéz érzéseket cipelsz és úgy érzed már nem bírod, szeretnéd megtalálni a módját, hogy elindulj a megbékélés útján?

?Sokszor futtattad már végig magadban, hogy mi történt, mégsem találod a megnyugvást jelentő kapaszkodókat?

Együttérzek veled.

Édesanyaként és szakemberként is ismerem mindazt, amin átmész.

Szeretnék segíteni!


A Békére lelni - Művészetterápiás Szülésélmény-feldolgozó csoport által egy olyan megtartó teret biztosítani számodra, ahol elmodhatod, hogy mi történt veled, mi történt veletek, hogy mit éreztél és mit érzel most a szülésed élményére tekintve.


Eszközöket is adok ahhoz, hogy megdolgozd mindazt, ami benned van. Különböző művészetterápiás gyakorlatokkal, festéssel, montázsolással, firkálással segítjük megérteni, átkeretezni a szülésed élményét.

⚜ Milyen témákra számíthasz? ⚜

? Beszélgetünk a gyászról, önvádról, elengedésről.
? Beszélgetünk arról, hogy miként bízhatunk újra a testünkben, bízhatunk újra önmagunkban.
? Megértjük, hogy miként is működik a testünk, a lelkünk egy kiemelten stresszes (traumatizáló) helyzetben.
? Megtapasztaljuk, hogy milyen az, amikor elkedjük másként látni, másként értelmezni a történteket, mint eddig.
? A végén pedig remélem békére lelve megtaláljuk a helyét a szülésed történetének az életedben.

A csoport maximum 8 fő részvételével indul. Elköteleződést igényel, az alkalmak külön nem látogathatóak.

A találkozásokra 12 egymást követő héten, kedden 09.30 - 11.30 között kerül sor a Perinatus Alapítványban. A csoport bababarát. Érkezhetsz gyermekeddel, a teremben a gyerekek játszanak, amíg mi alkotunk, beszélgetünk.

A CSOPORT ONLINE FORMÁBAN IS INDUL : ONLINE BÉKÉRE LELNI - SZÜLÉSÉLMÉNY-FELDOLGOZÓ CSOPORT

Kukkants be a facebook eseménybe még több érdekességért: Békére lelni - Szülésélmény-feldolgozó csoport

A következő csoport indulása: 2023.09.19.

Részvételi díj: 2 X 48 000Ft

Jelentkezésed az első hónap részvételi díjának rendezésével erősítheted meg az alábbi linen:

JELENTKEZEK: Békére lelni - 12 alkalmas művészetterápiás szülésélmény-feldolgozó csoport

A 12 találkozás alkalmával művészetterápiás módszerekkel, értékes alkotási folyamatokkal találkozhattok. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen a részvételhez semmilyen művészeti előképzettség nem szükséges!

⚜ Hogyan segíthetek neked az úton?⚜

Békére lelni – Művészetterápiás Szülésélmény feldolgozó csoport, amely lehetőséget nyújt számodra, hogy másként tekints a Szülésedre, hogy elgyászold, elengedd mindazt, amire készültél és nem történt meg és megtaláld a békét azzal, amit átéltél, átéltetek.

Szeretném, ha a folyamat által letehetnéd a terheket, amelyeket cipelsz! Bánat, szomorúság, önvád nélkül tudnál tekinteni mindarra, ami azon a napon Veled történt!

A témák feldolgozásában alkotás fókuszú művészetterápiás feladatok és eszközök lesznek majd segítségedre és egy megtartó sorstárs közösség, ahol megélheted, hogy nem vagy egyedül az érzéseiddel, ahol kendőzetlenül elmondhatot, mit éltél át és mit cipelsz még magaddal!

Amennyiben magas számodra a részvételi díj, de nagyon szeretnél részt venni a csoporton, úgy feltétlen keress meg, hogy megtaláljuk a számodra is megfelelő megoldást!

Nagyon várlak benneteket!

Juci

Anyává válni - 12 Alkalmas Művészetterápiás Önismereti BabaMama csoport

? Elgondolkodtál már azon, hogy mi is történt VELED?
? Szenteltél már figyelmet a BENNED végbemenő rengeteg változásnak?

Azért kérdezem, mert a gyerekek mellett nem mindig marad időnk arra, hogy önmagunkkal foglalkozzunk... Pedig olyan fontos lenne, mert nem "csupán" az életünk változik meg egy gyermek érkezésével, hanem Mi magunk is.
Az eddig kialakult kép önmagunkról, a bennünk lévő stabilitás, magabiztosság felborul és egészen más alapokon épül újra.

Miről is fog szólni ez a művészetterápiás önismereti csoport?
Természetesen rólad és az Édesanyaként megtett utadról.
Foglalkozunk a mögötted álló fontosabb eseményekkel és azzal a témával, amelyhez most útmutatást keresel.
Elkészítjük az Anyaságod térképét, amely minden hitem szerint megmutatja majd, hogy merre menj!

És persze végig azt követjük nyomon, hogy ➡ TE hogy vagy! ⬅
Hogy minden, ami a gyermeked megfoganása, megszületése után ➡ VELED ⬅ történt milyen érzéseket hívott benned elő, hogy hogyan is vagy most Anyaként.

Ha Anyaként most épp a saját utad keresed, akkor ez a csoport most segíthed megtalálni azt!


A következő csoport várhatóan 2023 szeptemberében indul!

A 12 találkozás alkalmával művészetterápiás módszerekkel, értékes alkotási folyamatokkal találkozhattok. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen a részvételhez semmilyen művészeti előképzettség nem szükséges!Érkezhetsz gyermekeddel együtt!

A csoport teljesen bababarát, szoptatni, pelenkázni, sírni, ringatni a legtermészetesebb. A 1,5 órás alkalmak alatt babáitok párnák, plédek és játékok között kényelmesen időzhetnek.A csoport minimum 5 maximum 7 fő részvételével indul. Elköteleződést igényel, az alkalmak külön nem látogathatóak. A találkozásokra 12 egymást követő héten, keddenként 9.30-11.00 között kerül sor.

Részvételi díj: 2 X 48 000 Ft.
Az első részlet befizetésével biztosíthatod a helyed, a második részlet a 4. alkalommal fizetendő.

A helyed biztosításához itt tudod rendezni az első részletet:

Amennyiben magas számodra a részvételi díj, de nagyon szeretnél részt venni a csoporton, úgy feltétlen keress meg, hogy megtaláljuk a számodra is megfelelő megoldást!

Nagyon várlak benneteket!

Juci

Vélemények

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.